MirroЯ .

Mirror\\
3



Happy Birthday Ex Boyfriend :'] *8 June*
Friday, June 8, 2012 5:07 PM | 0 comments


Guess whos that? Muahaha, of course lah Afif Luqman Bin Azmi. His my ex boyfriend since form 2. He's a cute, kind, romantic, loving, know about women feeling. I don't know why until now i can't stop loving him, ahhhh it like only me feel like that. Ya Allah, forgive all the sins committed. Oh yaa by the way, Happy 15th Birthday Afif :-) May Allah Always Bless You. Wahhh dah besar yee hang, HAHAHA.

Mesti tertanya kan gambar tu masa bila? Yeayy masa aku balik kampung, aku jumpa dia dkat Batu Feringgi, Pulau Pinang. Ahhhh serious first time jumpa dia terkejut kodd. Dlam gmba lain, dpn lain. Ya Allah comelnya >< Untung siapa yang dapat hang afif, hang ada semua ciri-2 lelaki yang perempuan nak :'>

Hang pernah ckp kn kalau aku duk sana hang nk buat something yang boleh menggembirakan aku kan? Alahai, sentap aku dengar kodd. :( Aku rasa semua tu hanya mimpi ja kodd, aku tak mungkin pindah sana. Alahai, sedih lah. Kenapa kita jadi mcm nie Afif? Tapi kdg-2 aku teringin jugak mcm hang ckp. Ishhh kalau betul en, haihh gembira tak terkata :3 Banyak kenangan kita kan Afif? Hang selalu buat aku geram kalau kita WEBCAM. Selalu buat perangai gedik hang tu yg boleh buat siapa pun cair. Gatai hang noohh? Hahaha.

Anyway, chek doakan yang terbaik buat hang. Kalau hang gembira, chek pun gembira ;) Take care my boy. Bye

I always think about you,
think about me,
think bout us,
what we gonna be,
Open my eyes yeah,
It only just a dream.

OLD | NEW