MirroЯ .

Mirror\\
3



Ekiden Run ( 27/5/2012 )
Monday, May 28, 2012 6:32 PM | 0 comments




Hi hi && Assalamualaikum :-) Acano hari nie? Sihat? *angkat kening* hihi okay bagus kalau sihat. Haaa lets start the story. Nampak gambar dkat atas tu? Tu gambar masa dkat Putrajaya semalam, masa nie nk tggu bas nk balik. Okay sasha pelarian nombor 4, nombor 983 D. Okay skrg sasha nk cerita dari mula.

Kena bangun awal then kena ada dkat sekolah pukul 5.30 pagi. ahhh awalnya lahai, tapi sasha bangun lewat lah pulak, pkul 5.05 baru sasha bangun. Kelam kabut gosok baju then capai tuala mandi, tgok jam dah pkul 5.27 ada lagi 3minit? Gha pulak call tanya dekat mana lagi laa bertambah kelam kabut.. Jalan kaki pegi rumah gha sorang-2 agak menyeramkan laa sebab gelap je walaupun jarak antara rumah kitorang takde lah jauh mana, dekat je k. Tapi seram tu masih ada --" okay, tggu dia semua terus gerak. Lalu lorong tu sasha dgn gha dah berdoa dah supaya jgn ada apa-2 yg berlaku, takut laa tgh tgh jln ttbe dkat tangga tu ada BENDA tu kn? Apa benda tu? Laa faham-2 je lah ye! Muahaha, gha dah jalan laju kejar dia agk memenatkan laa. Okay dah smpai sekolah tak rasa apa-2, gementar or whatever pun. Ttbe sambil tggu yg lain tu ada laa rasa gementar, ahhhh takutnya mcm mana nie?

Bila semua dah sampai kitorang turun dkat bukit tu sbb bus dkat situ kan? Bila dah naik bus dlam bus tu boleh pulak mengantuk, orang lain tgh bersembang & pasang nombor dkat baju masing-2, sasha dgn donut boleh pulak tidur kn? Well dah ada bantal dalam bus tu so tidur lah, HAHAHA! Dah smpai kitorang turun lepas tu kelam kabut pegi cari bus yg sepatutnya kitorang naik, kali nie kitorang naik bus dgn peserta lain. Ikut pelari lah, sasha pelari nombor 4 kn? So naik bus utk pelari nombor 4. Dah sampai sana boleh pulak rasa nk buang air kencing, asyik nk terkencing je duk situ. Mungkin gementar kodd kn? Hihi, tapi smpat tidur-2 ayam lagi :D Dah bangun tgok budak-2 laki dari sekolah-2 lain, fuhhhh banyaknya atlet yg KACAK! Cair sasha, hahaha sabar sha sabar... Dah start semua tu, tggu pelari ke 3 smpai dkat kitorang. Kemain lama lagi tggu --" ahhh penat lah tggu lama-2 nie, group sg besi semua dah start lari, cuma group sasha pelari ke 3 je belum sampai. Malunya >< takpe sabar je lah kn?

Bila dah smpai giliran utk lari, apa lagi? Pecut aaa sbb tak nk dpt nombor last-2 kn. Hehe, bila dah rasa penat, slow jog then jalan langkah besar. Dah nk smpai garisan penamat baru pecut balik, seriously kaki kejang :-( sakit kaki sampai skrg ouhh. Tapi tapi, hari nie baru sasha rasa penat, smlm sikit pun tak rasa penat. Pelik kn?

Nak tahu nombor berapa? Muehehe tak payah tahu lah :p Tapi yg pasti tak smpai seratus. Semua sekali dkat situ ada 400 kumpulan, whoaa banyak kan kan? Haa bayangkan mcm mana nk kejar atlet-2 yg lain tu. Huh, stamina diorang kuat ouhh. Tapi alhamdulillah laa tak dpt nombor seratus ke atas ;3 Kira okay la tu kn? Antara 400 kumpulan kitorang dpt bwh seratus. Mula-2 mmg rasa kecewa gila lah, tapi lama-2 dah okay. Janji tahun depan ada lagi :D I will do the best!

OLD | NEW