MirroЯ .

Mirror\\
3



Selamat Tinggal Kawan, Jaga Diri :')
Wednesday, October 24, 2012 11:07 PM | 0 comments





 Assalamualaikum & Hi semua, for this post i want to story about my best friend yang nak pindah. Ahhh coooooo caddd :( kenapa kau nak pindah? Kenapa? Hm sedih tahu tak? Aku dapat tahu kau nk pindah aku rasa nak nangis tapi aku tahan, tahun ni ramai nak pindah. Ramai nak tinggalkan kenangan yg dah dibina di sini. Kenapa? Hm kau dkat sana jaga diri elok2 taw? Kalau kau dah jumpa kawan yg terbaik utk kau, yg faham kau, yg lagi baik dari aku jaga dia elok2 k? Dkat sana nnt kau jaga ego kau, kawal perasaan kau taw kawan? Aku sayang kau, sayang aku tu aku tak tahu nk ckp mcm mana. Kau lah tempat aku mengadu semuanya, nnt lepas ni mungkin jarang kita jumpa atau mungkin kita dah tak berpeluang berjumpa lagi. Cedihhhhhnyaaa :'(

Cuba korang tengok gambar 3 terakhir di atas tu, manja kan aku dgn Nurul Fatihah Binti Arshad (Teha) ? Hihihik, jangan cemburu k? Walaupun kita banyak gaduh, aku tetap sayang kau sampai bila2, sebab kau lah kawan yg faham aku, perangai 2x5 dgn aku & kau separuh sifat dari aku. Ahhhhh dugaan, ramainya nk pindah tahun depan! Hm. Aku rasa sekolah tu nnt sunyi tanpa korang, tanpa kau teha! Serious aku rindu. Aku sentap bila kau kata: "Sasha, nnt aku nk pindah bahau. Jom kumpul kenan sebelum aku pindah?" Ya Allah, aku down gila. Aku rasa nk pengsan. Apa semua ni?! Hm, mungkin semua ni ada hiknah. Takpe, aku doakan kau bahagia, kau berjaya, kau bahagia dgn keluarga kau. Jaga mak kau elok2 k? Jangan buat dia sakit hati, menangis sbb kau dah k? Kau jaga pakwe kedua aku, si nanan adik kau tu elok2 k? Jangan asyik maki hamun dia jangan asyik buat dia nangis, jangan asyik marah dia taw?

Kau kalau pindah, jangan lupa kawan2 kau dkat sini k? Jangan lupakan aku taw? Jangan abaikan kitorang taw? Kalau kau rindu, bosan, kau call/message je kitorang. Kitorang selalu ada dgn kau. Hm aku rasa smpai sini je aku taip pasal kau, aku dah tak tahan. Air mata aku dah nk mengalir, jaga diri kawan. JANGAN LUPAKAN AKU :'(

OLD